RSS
Οι πραγματικά 100 καλύτερες ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου, για πρώτη φορά τόσο αναλυτικά στην ελληνική γλώσσα.

Οι 100 καλύτερες ταινίες όλων των εποχών

Μεγάλο μέρος των κειμένων έχει γραφτεί με την μέθοδο του κολάζ, από κριτικές που έχουν δημοσιευθεί σε άλλα sites. Οι κυριότερες ιστοσελίδες απ' τις οποίες έχουν αντληθεί αυτά τα στοιχεία είναι: cine.gr, filosofia.gr/blogs, cinephilia.gr, cine-theasi.blogspot.com, IMDB, naftemporiki.gr/t+z, cinemag.gr κ.α

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ?

Ανώνυμος είπε...

ολα εξαιρετικα.....αλλα κανενας δεν μπορει σε ολον τον κοσμο να πει τον JOHNNY DEPP αταλαντο!!τα ειδα ολα με αυτο,και εκεινος που εξεφρασε αυτην την αποψη,θα ηταν συνετο να την επεξεργαστει με μεγαλυτερη φρονηση.

Ανώνυμος είπε...

symfwnw me ton typo stis 9 septemvriou.. exws kanei kai sxolio sto dead man. epeishs na prosthesw leipoun para polles tainies. oi 100 kalyteres pou lete den einai odws oi 100 kalyteres. einai oi DIKES SAS 100 kalyteres!

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν σε μια λίστα να υπάρχουν τα "Eraserhead" , "Blue velvet"(δεν έχω κάτι με τον David Lynch...) ή τα "Πυροτεχνήματα" και να απουσιάζει το μεγαλούργημα "2001 , A Space Odyssey" ????????????????

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 The 100 Best Movies Ever Made. All rights reserved.
Free WordPress Themes Presented by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy